Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord
Apps & Software

Security Update for SQL Server 2005 Service Pack 2 (KB960089) mislukt op mijn windows 8.1 64bit systeem?

1 antwoord
  • +
  • 0
  • -
  De reden waarom updates niet lukken, is dat de updates wel al zijn gedownload, wat mogelijk ook al fout is gegaan en dat blokkeert het bijwerken ervan.

  Je kan dit als eerste proberen:
  Via Configuratiescherm klik je op Probleemoplossing. Onder 'Systeem en beveiliging op Problemen met Windows Update oplossen', klik je op Volgende en je volgt de aanwijzingen van Windows. Het zal eventjes duren, tot Windows meldt dat de handeling klaar is, herstart dan de computer.
  .
  Is dit niet gelukt? Probeer dan dit:

  Ga via Start naar Alle Programma’s en Windows Update.
  In het volgende scherm kies je in de linkerhelft 'Geschiedenis van Updates weergeven'. Sorteer de lijst in de rechterhelft op Status (door op dit woord te klikken).
  Achter de mislukte updates zie je de melding “mislukt”. Onthou deze of schrijf ze op.
  Klik nu op 'Geïnstalleerde updates' en via 'Update verwijderen' zoek je de mislukte gevallen. Laat deze verwijderen.

  Herstart je pc en ga terug naar Windows Update en laat naar updates zoeken. Als er aangevinkt staan in het venster, haal je daar alle vinkjes weg.
  Nu ga je elke update één voor één installeren, eventueel heropstarten van pc als erom wordt gevraagd

Beantwoord deze vraag