Apps & Software

search protect verwijderen?

2 antwoorden
  • +
  • 0
  • -
  http://cookieverwijderen.nl/hijackers/searchprotect

  te ingewikkeld?…….
  dan déze methode…

  Downloaden adwCleaner naar je bureaublad
  https://toolslib.net/downloads/finish/1/

  Start AdwCleaner.exe door met de rechtermuisknop op AdwCleaner.exe te klikken en selecteer Als Administrator uitvoeren.
  .
  Met AdwCleaner ga je nu scannen op adware, reclame, popups en toolbars, browser helper objects of extensies in de browsers Internet Explorer, Google Chrome of Mozilla Firefox. Dit doe je door op de knop Scan te klikken. Door op Scan te klikken gaat AdwCleaner eerst opsommen wat er allemaal aan ongewenste reclame tegen je favoriete browser is geinstalleerd. Na de scan kan je door middel van het uit vinken van het eventuele gevonden item het item uitsluiten van het verwijderen. Bijvoorbeeld omdat het betreffende bestand je bekend voorkomt.
  .
  Na de scan…
  De browsers Internet Explorer, Google Chrome of Mozilla Firefox zijn nu gescand op eventuele ongewenste adware e.d. Als u geen items wenst te ontsluiten van het verwijderings, kan je de vinkjes laten staan, Maar is er toch een bestand dat onterecht als verdacht is aangemerkt, dan het vinkje verwijderen, maar over het algemeen is dat wat gevonden wordt, foute software.
  Nu ga je opschonen door op de knop Clean te drukken
  .
  Na het Clean process, moet je nog een aantal keer op OK te klikken, en wordt de computer opnieuw opgestart. Na de herstart zal in Windows 7 en in Windows 8 (afhankelijk welke Windows je gebruikt) een logbestand openen met het volledige detectie en verwijder proces van AdwCleaner. Let wel in Windows 8 moet je eerst naar de Desktop modus over te schakelen om het logbestand AdwCleaner te zien. Dit doe je door op Windows toets + D te tikken op uw toetsenbord.
  .
  Als de startpagina was gekaapt, wordt deze standaard op Google gezet. Eventueel wijzigen naar startpagina van eigen voorkeur.
  .
  Let bij het downloaden van applicaties goed op dat er geen extra's staan aangevinkt, anders zit je na de downloadt opgescheept met ongevraagde startpagina's, ttoolbars enz. Eventueel die vinkjes weghalen, voordat je begint met downloaden.
  • +
  • 0
  • -
  bedankt!!!!!!!!!!

Beantwoord deze vraag