Apps & Software

Recovery-probleem door Windows 10?

Nu pas heb ik de gratis upgrade naar Windows 10 uitgevoerd. Op de pc is door de leverancier Windows 8.1 en op D:\ een herstel-partitie geïnstalleerd. Tevens is daartoe een recovery-cd bijgeleverd Als ik nu onverhoopt de pc wil of moet herstellen dan krijg ik de fabrieksinstellingen, Windows 8.1 dus, weer terug. Tot 29 juni 2016 zal dat waarschijnlijk geen probleem zijn omdat ik Windows 10 dan weer gratis kan installeren. Dat zal ná die datum niet meer lukken, althans niet gratis. De fabrikant levert desgevraagd géén nieuwe recovery-cd voor Windows 10. Op welke manier kan ik nu herstel uitvoeren met behoud van Windows 10?

2 antwoorden
  • +
  • 0
  • -
  Kijk eens op http://computertotaal.nl/vraag-en-antwoord/2424/hoe-maak-ik-image-van-hdd. Ik denk dat u dat bedoeld.
  • +
  • 0
  • -
  Door een herstel usb te maken, kan je Windows 10 weer op jou pc installeren, Microsoft stelt als voorwaarde, dat de gratis Windows 10, weer op de zelfde pc/laptop moet worden geïnstalleerd, waarmee de gratis Windows 10 was gedownload/geüpgraded
  http://windows.microsoft.com/nl-nl/windows-10/create-a-recovery-drive

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord