Apps & Software

Problemen met versturen mail in Windows live mail. Hoe te verbeteren?

Elke keer bij het versturen van een mail in Windows live mail wordt het beeld vaag dan verschijnt de tekst w.l.m. Werkt niet meer en gaat uit na het opstarten van w.l.m. Blijkt de mail wel verzonden te zijn. Ik heb windows 7 Hoe krijg ik het weer goed?

1 antwoord
    • +
    • 0
    • -
    Mogelijk heb je alleen essentiële updates van Windows geïnstalleerd, maar soms is het beter om zowel de essentiële als de optionele updates te installeren, onder optionele updates wordt bedoeld, de updates die te maken hebben met uitbreiding of wijziging van bepaalde functies in Windows. bijvoorbeeld met de nieuwste versies van Media Player, Windows Live Mail, Outlook Express, DirectX .NET Framework etc. Wanneer die optionele updates, om welke reden dan ook, niet worden gedownload, kan dat mogelijk de oorzaak zijn dat bepaalde ingebakken functies in Windows, zoals in dit geval Windows Live mail, niet meer zo goed werkt. Check of er eventueel optionele updates zijn, die je nog niet hebt gedownload.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord