Apps & Software

Probleem met beveiliging certificatie ? hoe oplossen ?

als ik internet open krijg ik scherm met uitleg : Er is een probleem met het beveiligingscertificaat van deze website. Het beveiligingscertificaat dat door deze website wordt gebruikt, is verlopen of nog niet geldig. Problemen met beveiligingscertificaten kunnen duiden op een poging om u informatie te ontfutselen of om informatie die u naar de server verzendt, te onderscheppen. U wordt aangeraden om deze webpagina te sluiten en niet naar deze webpagina te gaan.

2 antwoorden
  • +
  • 0
  • -
  1. Welke website probeer je te openen? Met welke browser?
  2. Welke website heb je ingesteld als home-page? Kan je deze pagina wel openen?
  3. Geven alle sites dezelfde fout-melding (jouw zinnen 2t/m4). Ik veronderstel dat je de site van C!T wel kan vinden zonder foutmelding, want anders kon je deze vraag niet hier op het forum plaatsen? Klopt dat?
  Wordt vervolgd.
  • +
  • 0
  • -
  welke browser gebruikt u eigenlijk.
  de browser kan mogelijk het nieuwe certificaat van de website niet identificeren.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord