Apps & Software

Printer installeerd elke keer opnieuw?

windows vista en hp usb printer. Elke keer als ik de printer aan zet word hij opnieuw geinstalleerd. Nieuwe hardware. krijgt dan printer naam met (kopie 1) etc. Heb nu al ...(kopie 38)

1 antwoord
    • +
    • 0
    • -
    Ga naar 'Start', 'Uitvoeren' en 'MSCONFIG'. Ga vervolgens naar het tabblad 'Opstarten' toe. Haal alle vinkjes weg die voor programma's en processen van HP staan. Start de PC opnieuw. En? Als het probleem zich daarna nog steeds voordoet, ga dan nogmaals naar 'Start' en 'Uitvoeren' maar dan om de opdracht 'SERVICES.MSC' te geven. Schakel vervolgens de service 'HP CUE Device Discovery Service' uit. Helemaal mooi is het verwijderen van alle (!) HP-software, om daarna alléén de kale printer-driver (de 'Universal Printer Driver' is ook goed) te installeren. Dan namelijk, heb je geen last van de – op dit moment – storende HP-overhead; hoe goed bedoeld het allemaal ook is.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord