Apps & Software

Printer driver ricoh GS 3000s is niet te installeren op w7 & 8 wie weet raad?

Mijn printer driver krijg ik niet geïnstalleerd op Windows 7 & 8 ondanks ik de laatste drivers van ricoh heb gedownload . hij komt wel door het installatie proces (geslaagd) maar vervolgens herkent hij de driver alsnog niet.

2 antwoorden
  • +
  • 0
  • -
  Controleren of er een printer is geïnstalleerd
  .
  Veeg vanaf de rechterrand van het scherm en tik achtereenvolgens op Instellingen en Pc-instellingen wijzigen.
  .
  Als u met een muis werkt, wijst u de rechterbenedenhoek van het scherm aan, beweegt u de muisaanwijzer naar boven en klikt u achtereenvolgens op Instellingen en Pc-instellingen wijzigen.

  Tik of klik op Pc en apparaten en tik of klik op Apparaten.

  Als er een printer is geïnstalleerd, wordt deze weergegeven onder Printers.

  Als uw printer niet wordt weergegeven, tikt of klikt u op Een apparaat toevoegen en vervolgens selecteert u de printer om deze te installeren.
  • +
  • 0
  • -
  Vervelend dat u de driver niet geïnstalleerd krijgt. Graag willen wij u verder helpen. Dit kan telefonisch via onze Service afdeling 073-6451333 of via support@ricoh.nl.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord