Apps & Software

Powerpoint 2013. Ik wil een diavoorstelling opnemen. Wat doe ik verkeerd?

IK gebruik Powerpoint 2013. Ik probeer voor mijn optredens mijn muziekteksten in een powerpoint presentatie (diavoorstelling) te krijgen. Een lied bestaat uit bijv. 4 dia's. Als ik de muziek erbij heb en dan een diavoorstelling op ga nemen, dan klik ik op tijd tijdens de opname naar de volgende dia, maar als ik het dan afspeel gaat hij helemaal niet door naar de volgende dia of veel te laat. Wat doe ik verkeerd?

1 antwoord
    • +
    • 0
    • -
    Neem effe, stap-voor-stap door, dan ontdek je wel waar je eventueel een handeling bent/zou zijn vergeten, te doen….of zoiets……
    http://office.microsoft.com/nl-nl/support/aan-de-slag-met-powerpoint-2013-FX102832601.aspx

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord