Apps & Software

peer networking group wordt niet uitgevoerd?

Ik wil mijn laptop en mijn desktop verbinden met elkaar. Op mijn desktop zie ik de melding, dat er al een thuisnetwerkgroep is (kan het wachtwoord er voor opvragen). op laptop krijg ik melding "peer networking grouping wordt niet uitgevoerd". Ik lees overal dat je via programma's en bestanden services.msc moet intoetsen. Rechtermuisknop, eigenschappen, automatisch opstarten. Ik kan het automatisch opstarten nergens vinden. Laptop en desktop werken beiden met w7. "met wachtwoord beveiligen"is inmiddels uitgeschakeld aangezien ik de enige ben die van mijn netwerk gebruikt maakt. ps: ik ben een leek qua netwerken snap er niks van.

1 antwoord
    • +
    • 0
    • -
    When I at first left a comment I clceikd the Notify me when new comments are added checkbox and now each and every time a remark is added I receive 4 email messages with the identical comment.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord