Apps & Software

pc valt uit?

Hoi, Ik heb een pc maar hij valt altijd spontaan uit! als ik op youtube ga, of soms een spel speel, of soms zelfs op ms office een brief typ. heb jij enige idee waar het aan zou liggen? Ik heb mijn pc overigens bij mycom laten assembleren en zelfs zij weten niet wat er aan de hand is. thanksZ

2 antwoorden
 • Pcees zijn complexe apparaten en een combinatie van hardware en software met invloed op elkaar; het kan in van alles zitten.

  Probeer het systematisch te onderzoeken.
 • Wat bedoel je precies met "valt spontaan uit"?

  Bedoel je dat de stroom van de PC onmiddellijk er afgaat, het scherm gelijk op zwart e.d.?
  Of bedoel je dat het besturingssysteem vastloopt, het scherm bevriest e.d.?
  Of bedoel je een "blue screen of death" wat meestal een vastloper is een een device driver van het O.S.?
  Of bedoel je dat het systeem (als het Windows is) spontaan zichzelf uitschakelt maar op zichzelf wel alle 'normale' stappen van uitzetten doorloopt?

  Een preciezere symptoombeschrijving is nodig voordat iemand een duidelijker beeld van het probleem kan hebben…

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord