Apps & Software

Over scanner software voor Win7. Drie registratiecodes OK, toch niet definitief. Hoe nu verder?

De fabrikant heeft niet zelf nieuwe software voor werken binnen Win7; VueScan biedt wel software dat mn scanner bruikbaar houdt. Zonder de juiste codes produceert deze echter een watermerk-beeld; helaas. Ik heb wel codes die in alle drie de invoervelden OK opleveren, en toch treedt er geen definitieve installatie op. Hoe kan ik, in het register?, de codes bestendig invoeren?

1 antwoord
    • +
    • 0
    • -
    De codes die je denk ik hebt ingevoerd, zijn waarschijnlijk de tijdelijke licentiecodes voor de zogenaamde gratis probeer versie. In de probeer versies zit altijd een doorzichtig watermerk. Wanneer je een definitief een gebruikerslicentie koopt zal dat watermerk wel verdwijnen. Je hebt kans dat na de zogenaamde probeer tijd, de software onbruikbaar wordt.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord