Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord
Apps & Software

Outlook vraagt (na wisselen van provider) om gebr.naam en wachtwoord die ik niet meer weet, hoe kan ik er toch weer in?

...Ik ben onlangs over gestapt van ziggo naar telfort. Nu kan ik niet meer in mijn outlook mail van ziggo (was eigenlijk nog @home). Hij vraagt om een gebruikersnaam en wachtwoord die ik echt niet meer weet. Op zich gebruik ik dat e-mail adres ook niet zo veel, dus als ik dit niet kan herstellen kan ik dan een ander e-mail adres aan outlook koppelen?

1 antwoord
    • +
    • 0
    • -
    Wanneer je hebt opgezegd bij je vorige provider, dan is het bij die vorige provider, behorende e-mail adres definitief verleden tijd. En onbereikbaar Ja, je kan elk nieuw eigen e-mail adres dat je zelf hebt of van een nieuwe provider hebt gekregen koppelen aan Outlook, evenals andere correspondentie e-mail adressen. Outlook kent wat dat betreft geen beperking aan het aantal correspondentie adressen, ook niet aan het eigen aantal e-mail adressen. In principe kun je ieder e-mail adres koppelen aan Outlook.

Beantwoord deze vraag