Apps & Software

Outlook mail één uur vroeger dan aangekomen weergeven, ook met planprogramma via internet wat gaat er fout?

Het probleem: Als er outlook mail binnen komt staat deze op ontvangen één uur eerder dan de daadwerkelijke tijd. Bij het verzenden van e-mail staat de tijd wel goed ingesteld, bij e-mail is dit probleem niet zo heel groot maar meneer werkt ook met een planningsprogramma waar de tijd dus ook verkeerd in verschijnt. Als hij bij een ander een afspraak maakt wordt deze op de juiste tijd ingesteld maar alles wat hij zelf opvraagt staat dus ook weer één uur te vroeg. Nu heb ik gekeken in de bios, daar staat de tijd goed ingesteld net zoals rechtsonder in beeld. Ook is het niet zo dat de computer ingesteld staat op engelsetijd oid. Wat kan hier de oorzaak van zijn? Het systeem is een nieuwe laptop met windows 8.1 Zoals aangegeven staat er nog een andere pc op locatie maar deze heeft hier geen last van. Wat kan hier nog verkeerd ingesteld staan?

1 antwoord
  • +
  • 0
  • -
  De tijd synchroniseren met het internet, daarmee kun je het probleem oplossen. Mogelijk staat die andere computer wat tijd betreft wel gesynchroniseerd met de internet tijd server, via de genoemde link kan je de computer die problemen geeft, ook synchroniseren met de internet tijd server.
  http://www.windows-help-central.com/tijd-synchroniseren.html
  .

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord