abonneren
Apps & Software

opstart via F8 helpt niet! Uitschakelen opnieuwopstart kan niet! Wat nu?

F8 ingedrukt gehouden, vervolgens gekozen voor veilige modus met internet opties of andere optie binnen het F8 menu. In de veilige modus stopt de drivers download na een paar sec. , vervolgens verschijnt de blauwscreen in 1 sec en de laptop begint weer opnieuw op te starten ( zit in een loop)

1 antwoord
  • +
  • 0
  • -
  Mogelijk is je computer geïnfecteerd meteen bootsector virus.
  Sommige virussen infecteren geen programma's, maar de harde schijf, In dat geval kopieert het virus zichzelf naar de bootsector van die disk. Verdere infectie vindt dan plaats wanneer de gebruiker start vanaf deze diskette of harde schijf. Dit soort virussen zijn over het algemeen, veel lastiger te verwijderen.
  .
  Deze problemen laten zich alleen buiten Windows om oplossen. In deze gevallen kan alleen gebruik worden gemaakt van een Windows 7 herstel/recovery-CD of -DVD. of usb stick. die (hopelijk) bij de pc is geleverd.
  Ofwel je zal je (gemaakte) back-up moeten gebruiken.
  De meeste computerzaken verkopen Windows herstel disks, meestal worden die geleverd op een usb stick of cd schijf. Wat de prijzen zijn weet ik niet precies. Maar informeer eerst vrijblijvend, of wellicht ken je iemand binnen je netwerk, die wel een hersteldisk bij zijn/haar pc/laptop heeft.
  .
  Wellicht nu mosterd na de maaltijd,……….. maar maak in de toekomst een back-up van je bestanden, en een eigen herstel usb stick, of schijf
  http://windows.microsoft.com/nl-nl/windows7/create-a-system-repair-disc
  .


  .

Beantwoord deze vraag