Apps & Software

Opgeslagen bestanden niet terug te vinden?

Als ik in een kruissteek (borduur) ontwerpprogramma bestanden opsla, blijft in de verkenner de datum op een eerdere actie staan, zodat ze niet herkenbaar zijn als aangepaste versie. Ook nieuw aangemaakte files staan niet in de verkenner, terwijl ze wel vanuit het programma zijn te openen. Vanuit de browser in het programma zelf (met voorbeeld) zijn deze ook niet te zien. Het programma draaide eerst op een 32bit computer met W7, maar ik heb nu een 64bit Windows 10 Tablet/PC en daar gaat het fout. Bij het opstarten van het programma krijg ik ook de melding dat het register niet aangepast kan worden. Het gebruikte programma is Super Kruissteek 3 uit 2004

1 antwoord
  • +
  • 0
  • -
  "Ook nieuw aangemaakte files staan niet in de verkenner."
  Als je 'Opslaan als…' doet, kijk dan eens waar het programma de file wil plaatsen.

  Kruissteek 3 was eigenlijk voor Windows 98/98SE/Me/XP. En ondertussen is wel bekend dat Windows 10 een echte bitch kan zijn als het om oudere programma's gaat. Grote kans dat het daardoor verkeerd gaat.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord