Apps & Software

OP welke wijze kan ik de extensie van een bestand wijzigen.

Via mijn satelliet neem ik muziekprogramma's op op mijn losse harde schijf. De extensie van de eerste opgenomen bestand (grootte: 1.540.096 kb) is .trp en is afspeelbaar via mijn satellietrecorder en op mijn pc. De andere files die hier op volgen (ook de grootte van: 1.540.096) hebben de aanduiding 001-bestand, 002-bestand, etc. Als gevolg van het feit dat er een USB storing tijdens de opname optrad is waarschijnlijk het index bestand beschadigd. De volgende bestanden van dezelfde opname met de aanduiding 001- bestand etc. zijn nu niet meer af te spelen. Het eerste bestand met de extensie .trp wel. Nu wik ik de files met de 001-bestandsaanduiding aanpassen door de extensie te wijzigen naar .trp. Kunt u mij aangeven op welke wijze ik via mijn pc waar ik de losse harddisk aankoppel, de extensie 001 - bestand kan omzetten naar .trp. Door deze wijziging van de extensie zal het hopelijk mogelijk zijn ook deze bestanden nog te kunnen afspelen. Met dank, P.Broeckx

1 antwoord
    • +
    • 0
    • -
    Als u naar het configuratiescherm / Mapopties naar het tabblad Weergave gaat en het vinkje weghaalt bij 'Extensies voor bekende bestandstypen verbergen' ziet u in de verkenner de extensie bij de bestanden zijn. Deze kunt u nu handmatig wijzigen.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord