Apps & Software

.ods bestand is veranderd in map door/na update van OpenOffice. Bestand zit er niet in. Hoe krijg ik bestand terug?

1 antwoord
  • +
  • 0
  • -
  Via een standaard zoekopdracht kan je uitgebreid zoeken naar bestanden, Outlook-items en webpagina's. De zoekactie kan gericht zijn op delen van de bestandsnaam, de bestandsinhoud of de eigenschappen. Je kan hierbij ook opgeven op welke locatie en naar welke bestandstypen moet worden gezocht..
  Ofwel als je de beginnaam van het bestand nog wel weet, type je dat in, en laat office zoeken naar de betreffende bestandsnaam, en zo kan je ontdekken waar Office het bestand heeft opgeborgen.
  http://office.microsoft.com/nl-nl/word-help/bestanden-zoeken-HP003071365.aspx Hier vindt je diverse mogelijkheden om verloren gewaande bestanden terug te vinden.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord