Apps & Software

Normale toets ("Z") is sneltoets. Hoe aan te passen?

Z kan niet meer worden gebruikt op een windows vista computer. Indien de letter wordt ingedrukt wordt Chrome twee maal geopend en Itunes ook. Als invoer verschijnt er "Z²x&T op het scherm indien je de letter typt in Word of dergelijk programma. In de browser verschijnt zelfs helemaal niets. Op het scherm verschijnt in blauwe letters: "Internet wordt geopend" en hoor je 4 keer een korte "tuut" snel na elkaar. Nergens vind ik info over eenzelfde voorval.

1 antwoord
  • +
  • 0
  • -
  Is er wellicht een makroprogramma als Autohotkey actief? Kijk ook eventueel naar programma's die met het toetsenbord zijn meegeleverd, omdat sommige van die hulpprogramma's het mogelijk maken de toetsen te programmeren.
  Niet?
  Beëindig één voor één de actieve programma's en kijk of de 'Z' weer zijn normale functie terug krijgt. Dan heb je de dader te pakken. Vergeet vooral de programma's niet te beëindigen die je in je systemtray ziet staan (maar wees voorzichtig met het beëindigen van je virusscanner en eventuele firewall).

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord