Apps & Software

na dowloaden windows 10 krijg ik 80070070-2000C melding ?

ik kwam ruimte tekort op mijn laptop voor Windows 10 , een 32 GB USB stick gekocht en nog steeds de zelfde melding?

1 antwoord
  • 80070070-2000C is inderdaad de melding van te weinig ruimte. Maar ik ben bang dat u gekregen info verkeerd hebt uitgelegd. Het is namelijk mogelijk om de installatie van Windows 10 VANAF een usb-stick te doen om zo ruimte te besparen op de harddisk van de pc/laptop. De stick fungeert dan alleen als installatie-medium! Er wordt daarna verder GEEN gebruik gemaakt van de stick door Windows!

    Ook is het mogelijk om de stick NA installatie van Windows 10 te laten gebruiken als extra geheugen (RAM). Maar het verschil is minimaal.

    Wat u kunt doen is de C-schijf zo leeg mogelijk maken. Dus alle (bijna) niet gebruikte programma's verwijderen en alle documenten, muziek, foto's, films e.d. naar de gekochte USB-stick zetten. Zo is die toch nog nuttig.

    Wat u nodig hebt is een nieuwe, grotere harddisk IN de laptop en een losse installatie-dvd/USB-stick van Windows 10. U kunt dan een schone installatie doen.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord