Apps & Software

Mijn toetsenbord lijkt regelmatig in slaap te vallen en mist dan twee of drie aanslagen. Kan je daar wat aan doen?

2 antwoorden
  • +
  • 0
  • -
  Optie 1.
  Het stuurprogramma voor het toetsenbord moet worden bijgewerkt.. Je kan ook de volgende stappen uitvoeren om het stuurprogramma bij te werken.

  Je kan het Toetsenbord als volgt openen: klik op de knop Start, klik op Configuratiescherm, klik op Hardware en geluiden en klik vervolgens op Toetsenbord.

  Klik op de tab Hardware, zoek het toetsenbord dat je gebruikt en dubbelklik hierop.
  .
  Klik op de tab Stuurprogramma, klik op Stuurprogramma bijwerken en voer vervolgens de instructies uit.

  of je
  .
  Houd het toetsenbord ondersteboven en schud er zachtjes mee. Zo verwijdert je vuil dat zich in het toetsenbord heeft verzameld, dat ervoor zorgt dat de toetsen niet goed werken.
  .
  Je kan ook perslucht lucht gebruiken om stof weg te blazen uit moeilijk te bereiken plekken onder de toetsen.
  Voorbeeld persluchtbusje: https://www.conrad.nl/nl/crc-kontakt-chemie-persluchtspray-druckluft-67-hochdruck-niet-brandbaar-208126431201-340-ml-812043.html?WT.mc_id=socialmining&utm;_source=social-mining&utm;_medium=organic&utm;_term=perslucht+busje&utm;_content=&utm;_campaign=www.conrad.nl
  .
  Maar de meeste plaatselijke/lokale bouwmarkten/computerzaken zullen het ook wel hebben
  • +
  • 0
  • -
  Als het een draadloos toetsenbord is, zou je nieuwe batterijen kunnen proberen.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord