abonneren
Apps & Software

Mijn Shift en pijltjestoetsen werken samen tegen mij??

Zoals de titel zegt, mijn shift en pijltjestoetsen werken samen om mij te vervelen. Onder andere; ik start s'morgens de laptop op en ga bijvoorbeeld op internet. De eerst beste 5 minuten doet ie niks tenzij ik 1x op shift druk en dan gaan alle pagina's automatisch omhoog en ik kan hem niet naar beneden halen want hij glitch weer aar boven. als ik in een spel ga dan loopt/rijdt ik automatisch naar voren. of de beeld/camera gaat automatisch omhoog. als ik probeer te typen gaat de cursor weer naar het begin als ik shift in druk voor een hoofdletter en als hij super vervelend is dan doet ie dat automatisch en dan blijft ie ook daar en ook al druk ik op rechter pijltjes toets hij blijft samen werken met numpad1/home om hem bij het begin te houden. dit geld alleen voor me rechter shift denk ik. nou houdt dit echter wel op na een halfuur of driekwartier maar zodra ik per ongeluk weer dubbel shift doe schiet hij er weer in en ik kan het ook weer uitzetten door dubbel shift in te klikken. nou geldt dit niet voor in tekst type en voor ingame spellen. Alstublieft ik moet met ie laptop naar school en kan niet presteren zo. ik heb al een driver update geprobeerd ook niet. systeemherstel werkt niet het was iets te lang geleden voordat ik erachter kwam dat heet deze toetsen zijn.

2 antwoorden
  • +
  • 0
  • -
  Hier vindt je de instructies voor het correct instellen van de toetsenbord indeling
  http://windows.microsoft.com/nl-nl/windows/change-keyboard-layout#1TC=windows-7
  Staan die goed,
  Om dat er niet zomaar één oorzaak is op te noemen,……. kan je via deze link, ofwel het volgen deze instructies de oorzaak van het probleem vinden, en (denk ik) wel oplossen, http://windows.microsoft.com/nl-nl/windows/help/mouse-touchpad-keyboard-problems-in-windows#v1h=tab03
  De uitleg is door Microsoft Nederland vertaald……Voor de Nederlandse Windows versie
  • +
  • 0
  • -
  Mogelijk heb je ook de laatste updates van Windows 8.1 gedownload, ongeveer in de periode van 13,14, 15 augustus 2014
  Die updates zijn door Microsoft later weer ingetrokken, ofwel geannuleerd, omdat die updates niet goed bleken te werken.
  http://tweakers.net/nieuws/97885/microsoft-trekt-windows-81-patch-terug.html
  .
  Op deze link lees je, hoe je die gedownloade updates weer kan verwijderen.
  http://support.microsoft.com/kb/2982791
  .

Beantwoord deze vraag