Apps & Software

mijn pc (xp) loopt vast als ik bestanden probeer te openen/verplaatsen op mijn slave hdd?

ik heb een extra interne hdd (2tb) waar al mijn films op staan . nu sinds een paar dagen loopt mijn pc vast wanneer ik er een bestand probeer op te open of verplaatsen etc . ik heb al geprobeerd de schijf te defragmenteren , op fouten te controleren en te scannen op virussen maar die processen lopen ook altijd vast.

1 antwoord
    • +
    • 0
    • -
    Als je met Windows XP nog steeds verbinding maakt met internet, is dat wel de goden verzoeken om het binnen halen van problemen. XP is door Microsoft helemaal afgeschreven……..
    Suggestie: Probeer het eens na, opstarten in de veilige modus. Voor het opstarten, ofwel voordat het Windows XP logo verschijnt de F8 toets herhaaldelijk indrukken, ingedrukt houden….

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord