Apps & Software

Mijn mailbox loopt vol. Wat moet ik doen?

2 antwoorden
  • +
  • 0
  • -
  Alle mail die je niet interessant vindt en alle mail die je al gelezen hebt, weggooien.
  • +
  • 0
  • -
  De suggestie die Losbolleke noemt kan ook……maar het kan eventueel ook zo.
  .
  Veel e-mailprogramma's bieden de mogelijkheid om mail ook op de mailserver te laten staan, nadat de mail is opgehaald. Voor de werking van het e-mailprogramma is dat niet nodig: die bewaart altijd een kopie van de mail op je eigen pc.
  Om te voorkomen dat de mailserver volraakt, kan wel handig zijn om e-mail maar een dag of 7 op de mailserver te laten staan. Als je computerproblemen krijgt dan kan altijd nog de mail van de afgelopen week terughalen van de mails server. Maar je kan er ook voor kiezen de mails van de mail server te verwijderen, nadat de mails zijn opgehaald.
  .
  Hier vindt je de link met instructies, met voorbeeld, dat is altijd handiger dan alleen maar geschreven tekst. https://www.emeni.nl/vraag-en-antwoord/automatisch-e-mail-verwijderen-van-de-server
  .
  Zo zal het vast wel lukken.
  suc6….

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord