Apps & Software

MIJN LAPTOP MET VISTA IS EXTREEM TRAAG, HOE VERHELP IK DAT?

3 antwoorden
  • +
  • 0
  • -
  Tijd om de bezem door je systeem te halen, en overtollige registerbestanden te verwijderen, Windows heeft de (nare) eigen schap om van zowat elke handeling een kopie te maken waar het vervolgens nooit meer iets mee doet, kleine beetjes maken zo al gauw een heleboel, waardoor je systeem trager gaat worden,
  .
  http://ccleaner.nl.softonic.com/
  .
  Hiermee wordt je systeem opgeschoond, wijzig niets aan de instellingen, zoals die er staan, anders wordt de systeem schoonmaak grondiger dan gewenst is. (tenzij je goed weet wat je doet).
  .
  O,ja, let bij de download goed op, dat je alleen ccleaner download, softonic heeft nogal de gewoonte om andere apps, mee te laten liften, en voor je er erg in hebt zit je opgescheept met taakbalken e.d waar je niet op zit te wachten. goed opletten wat aangevinkt staat, (eventueel uit vinken…..
  .
  Maar er zijn ook alternatieve programma's app's die het zelfde kunnen als ccleaner…..
  http://computertotaal.nl/apps-software/3-alternatieven-voor-ccleaner-62884
  • +
  • 0
  • -
  Wat zijn de specificaties van deze laptop? Met name de hoeveelheid intern geheugen (RAM) moet ruim voldoende zijn om Vista soepeltjes te kunnen draaien.

  Heb je er minimaal 2GB in zitten, dan kan het ook erg helpen als je een SSD (Solid State Drive) neemt i.p.v. een conventionele S-ATA harddisk. Dit betekent wel dat je je besturingssysteem moet herinstalleren op de SSD, dus het zou handig zijn als je ook de recovery discs voor deze laptop voorhanden hebt.
  • +
  • 0
  • -
  Onnodige programma's verwijderen. Controleren op virussen en spyware. Onnodige opstartitems verwijderen…..
  http://decomputer.be/10-tips-voor-een-snelle-pc/

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord