Apps & Software

mijn laptop gaat vanzelf uit slaap stand terwijl hij is dichtgeklapt, hoe kan dit?

2 antwoorden
  • +
  • 0
  • -
  Mogelijk staat energiebeheer niet goed ingesteld. Zo kun je de instellingen wijzigingen naar eigen voorkeur.
  .
  Je kan instellen welke actie er moet worden uitgevoerd wanneer je op het toetsenbord of de behuizing van de laptop op de aan/uit-knop of op de knop voor de slaapstand drukt of (bij sommige laptops) wanneer je het deksel sluit. Je kan bijvoorbeeld instellen dat de computer moet worden uitgeschakeld of dat er niets moet gebeuren als er op de aan/uit-knop wordt gedrukt. Als de computer ondersteuning biedt voor de slaapstand en de sluimerstand, kan je tevens instellen dat een van deze energiebesparende modi moet worden ingeschakeld wanneer er op de computer op de aan/uit-knop wordt gedrukt.
  .
  Open Energiebeheer door achtereenvolgens te klikken op de knop Start, Configuratiescherm, Systeem en beveiliging en Energiebeheer.

  Klik in het linkerdeel venster op Een wachtwoord vereisen bij uit slaapstand komen, Het gedrag van de aan/uit-knoppen bepalen of Het gedrag van het sluiten van het deksel bepalen (alleen beschikbaar op laptops).

  Selecteer op de pagina Aan/uit-knoppen bepalen en wachtwoordbeveiliging inschakelen de instellingen die je wilt gebruiken wanneer de computer de accu gebruikt (indien van toepassing) en wanneer de computer is aangesloten op de netspanning.

  Klik op Wijzigingen opslaan..
  • +
  • 0
  • -
  welk merk, model en type laptop heeft u?
  het is mogelijk dat er problemen zijn met het energie beheer van uw laptop

Beantwoord deze vraag