Apps & Software

Mijn i.Pad scherm is rosé en heeft groenige en roodachtige strepen. Hoe krijg ik die kleuren er uit?

1 antwoord
  • +
  • 0
  • -
  Hóe lang héb/gebruik je de iPad. of een iets te volle tas gepropt iPad is aan het einde van zijn technische levensduur, of je hebt, de iPad langdurig op een te warme/vochtige plek of felle zon gelegd/gebruikt.
  Die gebruik specificaties, zijn niet bedoeld voor langdurig continu gebruik onder
  Dergelijke omstandigheden. (puur marketing)
  Temperatuur bij gebruik: 0 tot 35 °C
  Temperatuur bij opslag: -20 tot 45 °C
  Relatieve luchtvochtigheid: 5 tot 95%, niet-condenserend
  Hoogte bij gebruik: max. 3000 m
  .
  gebruik een iPad, zoveel mogelijk onder normale omstandigheden, externe temperaturen, of omstandigheden, verkorten, de levensduur.
  .
  of zet je iPad terug naar de fabrieksinstelling, als dat niet helpt, is je scherm beschadigd/versleten, en rest alleen nog repareren. En dat is best wel prijzig, helemaal als je de iPad al wat jaartjes hebt, dan is aanschaf van een nieuwe voordeliger.

  .

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord