Apps & Software

Mijn HP 4620 printer print ineens halve letters bij de zwarte cartrigde? Cartridge al vervangen, nog steeds hetzelfde?

4 antwoorden
  • +
  • 0
  • -
  n het geval u met een cartridge met 'vaste'printkop werkt kunt u het volgende proberen:

  1 - Voer een dieptereiniging uit op uw printer. Tijdens dit proces stuwt de printer met meer kracht inkt door de printkop waardoor er een kans is dat de verstopping uit de printkop wordt geduwd.

  2 - Neem de cartridge uit de printer en dep met de onderkant (waar de inkt uit de cartridge komt) op vochtige tissues. Als het goed is komt op de tissue een afdruk te zien. Bij de zwarte cartridge moet u een volledig gevulde zwarte afdruk zien. Deze is rechthoekig. Bij de kleurencartridge ziet u ook een rechthoekige afdruk die uit drie kleuren bestaat. Te weten: geel, magenta (rood) en Cyaan (blauw).

  3 - Gebruik gedestilleerd water (destilleren = koken) en doe dat op een schoteltje. Zodra het gedestilleerde water lauwwarm is kunt de cartridge met de onderkant (waar de inkt uit komt) op het schoteltje zetten. Let op! het water mag niet dieper zijn als een halve centimeter. Na een half uurtje maakt u een afdruk op droog tissue. Als het goed is ziet u een afdruk op de tissue zoals hierboven beschreven.

  In het geval u met een cartridge zonder printkop werkt kunt u het volgende proberen:

  1 - Voer een dieptereiniging uit op uw printer. Kanttekening: Deze handeling bij printers met losse printkop verbruikt erg veel inkt!

  2 - Zorg dat u ten alle tijden een reinigingscartridge bij de hand hebt. Zodra uw printer sporen van verstopping vertoont maakt u met deze reinigingscartridge een aantal afdrukken. Wacht een uur (of langer) zodat het reinigingsvloeistof zijn werk kan doen.
  • +
  • 0
  • -
  Hoe weet ik of ik een printer met een vaste kop ?
  Ik denk het niet eigenlijk.
  Hoe kan ik een dieptereiniging doen? is dat wat ik al een paar keer gedaan heb.
  Printerkop reinigen en uitlijnen?
  Een reinigingscartridge? Nooit van gehoord. Gewoon te koop bij foto Klein ofzo?
  • +
  • 0
  • -
  http://support.hp.com/nl-nl/document/c01332562
  Printer reinigen
  • +
  • 0
  • -
  Volg dit stappenplan, zo kan je beter de oorzaak ontdekken, en oplossen, ik weet niet welk besturingssysteem je gebruikt.
  Windows 8
  http://windows.microsoft.com/nl-nl/windows/printer-problems-in-windows-help#fix-printer-problems=windows-8&v1h;=win8tab2&v2h;=win7tab1&v3h;=winvistatab1&v4h;=winxptab1
  .
  Windows 7
  .
  http://windows.microsoft.com/nl-nl/windows/printer-problems-in-windows-help#fix-printer-problems=windows-7&v1h;=win8tab3&v2h;=win7tab1&v3h;=winvistatab1&v4h;=winxptab1
  .
  Windows Vista
  .
  http://windows.microsoft.com/nl-nl/windows/printer-problems-in-windows-help#fix-printer-problems=windows-vista&v1h;=win8tab3&v2h;=win7tab1&v3h;=winvistatab1&v4h;=winxptab1
  .
  Via de instructies, kan je stap voor stap, de oorzaak ontdekken, mogelijk moet een stuurprogramma worden bijgesteld, of iets anders.

Beantwoord deze vraag