Apps & Software

Mijn harddisk van Toshiba zie ik plotseling niet meer op mijn pc. Wat is er kapot en wat moet ik doen?

Mijn harddisk van Toshiba zie ik plotseling niet meer op mijn pc. Wat is er kapot en wat moet ik doen? Koppel ik de harddisk aan mijn TV dan ziek ik wel mijn fotobestanden

2 antwoorden
  • De harddisk is dan dus niet defect als het apparaat op de tv werkt.

    Controleer op de pc of de kabels goed zijn (gebruik eventueel even een andere set), kijk vervolgens in schijfbeheer van Windows: daar moet de schijf aanwezig zijn als het goed is.
  • Mogelijk heb je door een (onbewust) verkeerde handeling je schijf onzichtbaar gemaakt voor Windows Verkenner. Zo maak je de betreffende schijf weer zichtbaar…
    .
    In de Windows Verkenner kiest je voor Organiseren, Map- en zoekopties, tab Weergave. Onder Geavanceerde Instellingen verwijdert je het vinkje bij Lege stations in de map Computer verbergen. Klik op OK.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord