abonneren
Apps & Software

mijn computer doet te lang over opstarten. ik heb windows 7. kan iemand mij helpen?

mijn computer doet lang over opstarten. hij geeft ook een melding: het opstarten van uw systeem nam te veel tijd in beslag. ik heb ook wel grote programma's verwijderd, maar het probleem blijft optreden. is niet besmet met virus, heeft de virusscanner laten weten. ook systeemherstel geprobeerd, maar het probleem blijft optreden. ik kan Windows niet opnieuw installeren, want ik heb de installatiedisk of een USB-stick niet. ik gebruik Windows 7 Home Premium. kan iemand mij helpen?

2 antwoorden
  • +
  • 0
  • -
  Probeer Ccleaner: https://www.piriform.com/ccleaner/download/professional ( dit is meteen de link voor download, dus hij download meteen als je die link aanklikt)

  Je krijgt als je hem geinstalleerd hebt, een melding of je de 'trial' versie wilt beginnen ( klikt dan op beginnen ( ik weet niet meer wat er stondt :)

  Je krijgt meteen cleaner te zien: vink dan aan bij Geavanceerd dit aan: Verouderde Prefetchgegevens, Omgevingsbestand en Persoonlijke bestanden en mappen aan ( dat heeft niets met je bestanden te maken maar heb het opzoeken van die dingen ( snelheid om op te zoeken). En ik weet niet welke browser je het meest gebruikt, maar als je niets kwijt wilt bijvoorbeeld wachtwoorden, vink je alles uit wat er bij die browser staat. Daarna klik je op analyseren, en als ie klaar is op schoonmaken.

  Naarmate dat is gelukt ga je naar Register, en vink alles aan als dat nog niet is gedaan. Dan klik je op scannen op fouten, en als dat klaar is op herstel geselecteerde fouten ( dan krijg je een melding met een register bestand opslaan, voor de veiligheid voor uw systeem beveel ik dat aan) en dan verwijderd die alle fouten op uw systeem.

  Ik hoop dat ik hier u mee geholpen heeft en u kunt uw systeem ook defragmenteren door windows 7 zelf ( dan hoeft windows niet alle bestanden op te zoeken als alles al bij elkaar staat)

  Succes!
  • +
  • 0
  • -
  hallo vraag1999!
  ik beantwoord jouw antwoord even:
  ik had al Ccleaner, maar dat hielp niets.
  wat moet ik anders doen?
  o,ja je hoeft geen u te zeggen hoor, want ik ben 11 jaar! (geen leugen)

Beantwoord deze vraag