Apps & Software

mijn beeld met opstarten in googhel chrome is verschoven?

ik weet dat er met een knop iets aan te doen is, dat heb ik eerder meegemaakt, alleen ben ik vergeten welke toets ik moet indrukken, dit is nl. gebeurd bij het indrukken van een verkeerde toetsencombinatie

1 antwoord
    • +
    • 0
    • -
    Je hebt het programma dan blijkbaar in een 'venster' staan en niet 'fullscreen'. Vensters kun je eenvoudig verplaatsen. Klik met je muis op de titelbalk van het venster en hou de muisknop ingedrukt. Verplaats de muis en je zult merken dat het venster aan je muispijltje vastzit. Verplaats het venster en laat de knop weer los als het venster op de goede plaats staat.

    Óók kan je een venster ook heel eenvoudig weer 'fullscreen' maken, door gewoon even te dubbelklikken op de titelbalk van het venster.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord