Apps & Software

Mijn andere computer valt steeds uit. Is daar een oplossing voor?

Als ik mijn andere computer opstart staat er op het beeldscherm geen signaal komt er een klikje uit de computer en gaat de computer uit. De computer is gemaakt uit verschillende onderdelen van verschillende merken, is in elkaar gezet door een bedrijf, draaide op xp en is eigenlijk al een jaar stuk maar toen maakte de computer drie piepjes en ging niet uit.

1 antwoord
    • +
    • 0
    • -
    tikkende, klikkende geluiden als de computer start, worden meestal veroorzaakt door een mechanisch defect zoals een kapot loopwerk . Je harde schijf is denk ik overleden…….O,ja. Microsoft stopt per 08 april 2014 met de ondersteuning van Windows XP, dat betekend geen updates meer voor XP. Houd daar rekening mee als je van plan bent te investeren in je defecte XP computer. 08 april 2014 stop de Microsoft de Windows XP ondersteuning definitief.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord