Apps & Software

Met welke harde schijf kan ik het beste een Intel Core i7 processor combineren?

3 antwoorden
 • toelichting: ik ben nu bezig met een nieuwe Game pc en kan verschillende keuzes maken in het samenstellen, maar ik heb er eigeniljk te weinig verstand van. Ik doe het samenstellen op http://www.computer-bestel.nl/game-computer-samenstellen/ultimate-intel-game-computer/, maar weet niet welke processor ik het beste kan kiezen en welke harde schijf.
 • Maakt niet uit. Maar als je wilt gamen op je harde schijf ben je beter af met een schijf met hoge RPM (7200) en cachegeheugen. Een SSD is nog sneller.
 • Dat ligt puur aan je doel van de pc, wil je zoals in je toelichting puur voor het gamen gaan dan kan ik je een SSD schijf aanraden, als je hebt voor ook bijvoorbeeld YouTube opnames, dan is het handig (en ook in het geval van grote games) een HDD te nemen. Beiden combineren perfect met een Intel Core i7.

  Mocht je er niet uitkomen dan denk ik dat je via de site waar je aan het samenstellen bent ook kan selecteren om een 2e schijf te nemen. Dan neem je een SSD en een HDD schijf en dan ben je ook meteen meer "All-Round".

  Neem dan als 1e schijf een SSD (want dat is de opstartschijf, dus met SSD start je pc sneller op)

  Neem dan als 2e schijf een HDD (want daar sla je dus grotendeels je bestanden en grote games op)

  Ik hoop je hierbij genoeg te hebben geïnformeerd.

  Groetjes,
  Gabriel

Beantwoord deze vraag