Apps & Software

Mee leren leven?

Dag heer Kasander, Uw advies gevolgt met lood in mijn schoenen. Ik ben 68 jaar en gaan IT er! Dus rommelen in het register is zenuwslopend. Maar toch gedaan: helaas met weinig effect. Na nieuwe installatie werkt Office 2007 uitstekend...............maar na een enkele update van Office is het weer mis en gaat het program eindeloos configureren. Ik heb dus alle aut. updates van Windows uitgevinkt. Heeft u nog ideeen ?? groeten, ed van overbeek.

2 antwoorden
  • +
  • 0
  • -
  Dat komt omdat er (mogelijk) achterstallige updates ontbreken, Daardoor loopt office vast, Omdat updates in een bepaalde volgorde zijn uitgebracht, bijvoorbeeld updates nummers 11,12,13 als je bijvoorbeeld alleen 13 wel hebt gedownload, maar 10, 11,12 niet. Dan kunnen problemen ontstaan, waardoor het systeem eindeloos zal gaan configureren, download daarom via Windows Updates, de updates handmatig. zo krijg je een lijst van achterstallige nog te downloaden updates, en download die vervolgens allemaal, sla geen enkele over. Dan moet Office 2007 weer goed werken. Sla vooral de aanbevolen updates nooit over, die gaan namelijk over veiligheid, en eventueel gewijzigde of toegevoegde functies, Het overslaan van dergelijke updates kan voor problemen zorgen bij nieuwe volgende (aanbevolen) updates. Zijn de updates op orde en allemaal gedownload, en geeft Windows aan dat er geen achterstallige updates zijn, dan kan je automatische updates instellen, Windows zal dan automatische de updates downloaden. Of op handmatig houden, Check dan wel zelf minstens 1 keer in de week of er nieuwe updates zijn uitgebracht. vergeet je dat om welke reden dan ook, dan kunnen er problemen ontstaan.
  • +
  • 0
  • -
  Mijn excuses dat ik u zo aan het werk gezet heb. Liever was ik persoonlijk even langs gekomen maar dat gaat helaas niet.
  Ik hoop dat u wat aan Oscar hebt en dat zijn oplossing u beter zal helpen.

Beantwoord deze vraag