Apps & Software

Mailtjes worden verveelvoudigd in outlook en kan ze ook niet meer verwijderen. Hoe los ik dit op?

2 antwoorden
  • +
  • 0
  • -
  Waarschijnlijk staat outlook zo ingestelt dat het nadat e-mailberichten zijn opgehaald kopieën achterlaat op de E-mailserver.
  .
  Dan moet je ervoor zorgen dat de E-mailberichten via het POP3-protocol worden opgehaald. Het POP3-protocol voorziet namelijk standaard in het weggooien van de opgehaalde E-mailberichten. Waarschijnlijk laat je Outlook op dit moment (zo heet dat) tegen een 'webmail-achtig' E-mailsysteem praten. Als dat zo is, dan moet je achterhalen hoe je dat E-mailsysteem via POP3 kunt benaderen. Meestal is dat met een ander TCP-poortnummer, SSL en inloggen. Gevonden? Dan nog even het bijpassende E-mailaccount in Outlook een wat aanpassen.
  • +
  • 0
  • -
  POP3 mailinstellingen aanpassen in Outlook 2010
  Klik in Outlook 2010 linksboven op de oranje knop.
  Ga naar het tabblad Info en kies Accountinstellingen.
  Klik op Accountinstellingen.
  Kies het e-mailaccount op het tabblad E-mail en klik op Wijzigen.
  Klik op Meer instellingen.
  Ga naar het tabblad Geavanceerd en haal het vinkje weg bij 'Een kopie van berichten op de server achterlaten'. > druk op Okë Dan blijven er geen kopieën achter nadat de mails zijn opgehaald. Die later alsnog worden toegezonden

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord