Apps & Software

maar bij het opstarten gebeurt er niets geen lichtjes geen geluid geen beeld reactie oscar?

1 antwoord
  • +
  • 0
  • -
  Als de laptop helemaal niets doet, dan betekend dat , dat de laptop (mogelijk) geen stroom krijgt,
  .
  Dus misschien is de adapter/transformator kapot, misschien een keer, in een onbewust moment van de tafel op de harde vloer gestuiterd, daar kunnen die adapters/transformators niet zo goed tegen. ..Dus check of het snoer of de adapter/transformator wel stroom krijgen.
  .
  ,……. Een oorzaak dat het ook kan zijn, is dat het aansluitingscontact in de laptop is versleten. Waardoor deze geen contact meer maakt, De connector/stekkertje gaat opeens te makkelijk in het contact van de laptop en je voelt hierbij geleidelijk aan meer speling.. Het onderdeel kost niet veel en met zo’n 2 uurtjes arbeidsloon ben je er meestal wel. Het verhelpen van een versleten contact in de laptop, kan bij bijna elke computerwinkel. Laat je wel, van te voren informeren wat de kosten hiervoor zijn.
  .
  Dus kort samengevat, het stekkertje van je stroomdraad, maakt geen contact met de connector in je laptop. Als gevolg van slijtage. ofwel de connector in je laptop. is versleten. waardoor je laptop geen stroom krijgt, om op te kunnen starten……

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord