abonneren
Apps & Software

Laptop op zwart scherm, en doet niks meer. Wat kan het probleem zijn ?

Mijn laptop start wel op, je hoort ook dat die iets doet. Na de Asu logo, wordt windows niet op gestart en blijf het scherm op zwart. Kan dit komen door een malware ? Ook kan ik niet in het bois komen. Wat kan ik het probleem zijn en hoe kan ik het oplossen?

1 antwoord
  • +
  • 0
  • -
  Doordat malware mee opstart met Windows kan dat maken dat de laptop niet opstart,
  Je kan dat omzeilen door de laptop op te starten in de zogenaamde veilige modus, in de veilige modus,
  .
  Je kan de veilige modus gebruiken voor het oplossen van problemen met programma's en stuurprogramma's die niet correct worden gestart en die ervoor zorgen dat Windows niet correct wordt opgestart. Als een probleem niet opnieuw optreedt wanneer je de computer in de veilige modus opstart, kan de standaardinstellingen en de basisstuurprogramma's elimineren als mogelijke oorzaken van het desbetreffende probleem. Als een programma, een apparaat of een stuurprogramma dat je onlangs hebt geïnstalleerd ervoor zorgt dat Windows niet correct kan worden opgestart, kan je computer opstarten in de veilige modus, zodat u het desbetreffende item kunt verwijderen.
  .
  Veilige modus.

  ,Start de computer/laptop, houdt de F8 ingedrukt terwijl de computer opnieuw opstart. Je moet op de toets F8 drukken voordat het Windows-logo wordt weergegeven. Als het Windows verschijnt, moet je wachten totdat de aanmeldingsprompt van Windows verschijnt, de computer uitschakelen en opnieuw starten en het vervolgens opnieuw proberen.
  .
  Als de computer zich in de veilige modus bevindt, worden de woorden Veilige modus in de hoeken van het beeldscherm weergegeven. Als je de veilige modus wilt afsluiten, start je de computer opnieuw op en vervolgens laat je Windows opnieuw opstarten. Start de computer niet op, dan is er (mogelijk) sprake van malware,

Beantwoord deze vraag