Apps & Software

Laden van foto's vanuit dropbox op ipad blijft hangen. Hoe los ik dit op?

1 antwoord
  • +
  • 0
  • -
  Een iPad is natuurlijk geweldig. Helaas komt het een enkele keer wel eens voor dat een applicatie vastloopt op je iPad. Dit kan komen door een ontwikkelingsfout in de applicatie zelf, de applicatie niet compatible is met de iOS versie waar je gebruik van maakt, of soms zit het gewoon tegen en heb je je dag niet….

  In plaats van je iPad te herstarten, of uit het raam te gooien, is er nog een andere manier om uit een vastlopende app te komen:
  .
  1. Druk de ‘power on‘ knop bovenop de iPad enkele seconden in totdat je het ‘Zet uit‘ scherm ziet met de rode schuifbalk en de ‘Annuleer‘ knop.
  2. Zet je iPad niet uit, maar houd de ‘Home‘ button enkele seconden ingedrukt om je iPad te resetten. Je merkt dat je nu terug gaat naar je homescreen en de applicatie is afgesloten.
  .
  Blijft de applicatie vastlopen, controleer dan of er een nieuwe update van de app of je iOS is verschenen.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord