Apps & Software

Kun je een tijdslot op je browser zetten?

Bestaat er buiten de mogelijkheid om filters op internet in te stellen ook een mogelijkheid dat de pc na x tijd de evrbinding met internet verbreekt en dat die verbinding met een wachtwoord moet worden hersteld? De zoon van een vriendin (alleenstaand) wil het internet gebruik van haar zoon tot gewone proporties brengen. maar ze werkt soms en dan neemt hij dte vel vrijheid om uren te internetten.

2 antwoorden
  • +
  • 0
  • -
  In Vista en Windows 7 kan je gebruik maken van Parental controls. Zie de link:
  http://windows.microsoft.com/en-US/windows7/What-can-I-control-with-Parental-Controls
  http://www.microsoft.com/windows/windows-vista/features/parental-controls.aspx

  Eea zou je ook heel goed via het modem kunnen regelen (mits het een beetje een uitgebreide is). Fritz! heeft bijvoorbeeld FRITZ!Box Child Protection, waarin je prima de "online" uren kan regelen.
  Bedenk wel dat kindertjes verdacht handig zijn met PC's (meestal handiger als de ouders) dus dat bepaalde beperkingen zo omzeild kunnen worden.
  • +
  • 0
  • -
  Er bestaan tijdsloten voor het systeem. Daarmee kan instellen hoelang een bepaald programma gebruikt mag worden. Zoek eens op 'computer kinderslot timer'. Je kan ook een browser voor kinderen gebruiken. Of zoonlief dat fijn zal vinden???!!!

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord