Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord
Apps & Software

kun je de bestandsgeschiedenis van Windows Vista wissen na installatie van Windows 8.1?

Windows 8.1 laat in de verkenner de externe harde schijf niet meer zien.de schijf heb ik geformatteerd en in deze pc staat hij wel.er zijn geen problemen met de schijf.in mijn andere laptop heb ik er geen probleem mee.

2 antwoorden
  • +
  • 0
  • -
  Stationsletters wijzigen, toevoegen of verwijderen
  .
  Open Computerbeheer door achtereenvolgens te klikken op de knop StartAfbeelding van de knop Start, Configuratiescherm, Systeem en beveiliging, Systeembeheer en vervolgens te dubbelklikken op Computerbeheer. Beheerdersmachtiging vereist Als u om het beheerderswachtwoord of een bevestiging wordt gevraagd, typt u het wachtwoord of een bevestiging.
  .
  Klik in het linkerdeelvenster op Schijfbeheer.
  .
  Ga op een van de volgende manieren te werk:
  .
  Als u een stationsletter wilt toewijzen als er nog geen letter is toegewezen, klikt u achtereenvolgens op Toevoegen, op de letter die u wilt gebruiken en op OK.
  .
  Gebruik wel een stations letter die nog niet in gebruik is, door andere harde schijven of usb
  • +
  • 0
  • -
  Lees je vraag zelf nog eens en vertel dan wat je precies wilt.

Beantwoord deze vraag