Apps & Software

kb 3035583 blijft terugkomen?

Na een verse installatie van Windows 8.1 en het verwijderen van update KB3035583 blijft het icoon van Windows 10 verschijnen in de taakbalk. Ook als ik na herstart de updates geforceerd heb, de gevonden KB3035583 verborgen. Het helpt allemaal niets, het icoon blijft verschijnen. Heel hardnekkig. Wat kan ik verder nog doen om daarvan voorgoed verlost te zijn? Ik wil zelf nl bepalen wanneer ik Windows 10 ga installeren. Niet op deze opdringerige manier. Alvast bedankt voor het meedenken. Groetjes, Margreet.

2 antwoorden
  • +
  • 0
  • -
  http://www.pchelpforum.nl/viewthread.php?action=printable&fid;=38&tid;=63293
  • +
  • 0
  • -
  In PC-ACTIVE van okt/nov 2015 wordt gemeld: Ga vervolgens (na het verwijderen van KB3035583) via het configuratiescherm naar Windows Updates en klik op Naar updates zoeken. Vink de update 5443Nk04 uit en klik op OK om te voorkomen dat de update opnieuw geïnstalleerd word(t).
  Helaas kan ik de update 5443Nk04 niet vinden.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord