Apps & Software

Kasander dat was niet echt mijn Vraag. Nu is het startscherm niet te openen?

Als je op het Windows teken linksonder klikt met linker muisknop dan opent het startscherm niet. En Edge is ook verdwenen uit de Taakbalk.

2 antwoorden
  • +
  • 0
  • -
  Controleer of de app niet per ongeluk is losgemaakt van het startscherm als u een app normaal gesproken start door er op het startscherm op te tikken of te klikken, maar de app daar nu niet meer kunt vinden.

  Voer de volgende stappen uit als u een app wilt zoeken en aan het startscherm wilt vastmaken:

  Veeg vanaf de rechterrand van het scherm en tik op Zoeken.
  Als u met een muis werkt, wijst u de rechterbenedenhoek van het scherm aan, beweegt u de muisaanwijzer naar boven en klikt u op Zoeken.

  Voer de naam in van de app die u zoekt.

  Veeg omlaag of klik met de rechtermuisknop op de app en tik of klik vervolgens op Aan de taakbalk vastmaken als de app in de lijst met resultaten wordt weergegeven.
  • +
  • 0
  • -
  Het was niet uit de vraag op te maken dat het specifiek om het startmenu ging.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord