Apps & Software

Kan na Windows update 1511 build 10586 de gedeelde mappen op mijn laptop in het netwerk niet meer benaderen?

In verkenner staat onder Netwerk de laptop wel weergegeven. Uiteindelijke foutmelding is "Kan netwerkpad niet vinden." De laptop is wel te pingen. Net view /all laat de laptop zien. De NAS in het netwerk is wel benaderbaar evenals een oude WXP PC. Vanaf de laptop (zelfde Windows 10 versie) is de PC wel benaderbaar. Heb tips alle die ik op internet ben tegengekomen al uitgeprobeerd.

1 antwoord
    • +
    • 0
    • -
    Je zult alle instellingen die hierbij een rol spelen even na moeten lopen: uitproberen. Ook is het soms nodig, is mijn ervaring, de apparatuur te rebooten voordat een instelling actief wordt.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord