Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord
Apps & Software

kan ik windows 8.1 installeren op mijn pc en tegelijkertijd op mijn laptop?

2 antwoorden
  • +
  • 0
  • -
  Nee, want Microsoft werkt met een licentiecode/productcode, die is uniek voor ieder Windows pakket, dus je zal moeten kiezen of op je laptop of de pc.
  • +
  • 0
  • -
  Je kan één licentiecode voor Windows 8.1 installeren op precies maar één PC, of dit nu een laptop of desktop is.

  Voor Windows 8.1 zijn mij geen zgn. family packs bekend waarmee je met dezelfde code meer dan 1 PC kan installeren. Dat had je destijds wel met Windows 7, maar nogmalls, niet met 8(.1).

  Heb je meerdere licentiecodes, dan maakt het niet uit dat je gelijktijdig installeert. Ze kijken niet naar elkaar . Probeer je dezelfde code tweemaal te gebruiken dan mislukt de tweede maal. Vertel je tegen MS dat het een herinstallatie is, dan zal de eerste PC, vroeg of laat, zodra 'ie met internet verbonden concluderen dat het een illegale versie is met alle gevolgen van dien (zie verder bij Microsoft).

Beantwoord deze vraag