Apps & Software

Kan ik mijn tweede monitor gewoon via een HDMI kabel aansluiten?

Ik wil graag een tweede monitor aan mijn computer toevoegen. Nu is mijn eerste monitor al verbonden met een VGA kabel in mijn computer. Nu is mij ooit verteld dat ik een tweede monitor via een HDMI kabel kan toevoegen door de HDMI kabel in mijn computer te steken. Ook zei hij was het mogelijk om de HDMI kabel (indien mogelijk) naar mijn eerste monitor te laten lopen. Indien ik de HDMI kabel in mijn computer steek, krijg ik dan automatisch de mogelijkheid op van de tweede monitor gebruik te maken? Ik gebruik Win 10 voor de duidelijkheid.

1 antwoord
    • +
    • 0
    • -
    Ervan uitgaande dat je grafische chip meerdere monitors ondersteunt zal dit werken: automatisch in zoverre dat je mogelijk in Windows het een en ander moet instellen voordat je beeld ziet.

    Hoe je de aansluitingen verdeelt over de monitors is om het even.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord