Apps & Software

Kan iemand mij helpen met een printer-installatie probleem?

Ik heb 2 laptops ( 1 met Windows 7 en 1 met Windows 8.1) in gebruik en deze staan op een thuisnetwerk Ik heb een USB printer en deze was aanvankelijk aangesloten op mijn PC met windows 7. Om praktische redenen diende ik dat echter te veranderen en hem aan te sluiten op mijn pc met windows 8.1. Installatie gelukt en werkt prima, maar, daar waar ik voorheen via het netwerk met beide pc's kon printen, krijg ik nu op mijn laptop met windows 7 voor de beste wil van de wereld geen mogelijkheid om te printen. Printer staat in het netwerk, staat ook als gedeeld in de thuisgroep. Wanneer ik probeer een "netwerkprinter toe te voegen" krijg ik een venster met "stuurprogramma's downloaden" en dan verschijnt er "geen geheugen genoeg om dit uit te voeren". Dit terwijl ik zeker en vast geen tekort aan geheugen heb. Heb al van alles geprobeerd, maar zonder resultaat. Weet iemand daar een oplossing voor? Dank bij voorbaat.

2 antwoorden
  • http://windows.microsoft.com/nl-nl/windows-8/share-printer
    De Windows 7 computer, kan alleen printer, als dde Windows 8.1 computer ook is ingeschakeld. Staat die om welke reden dan ook, uit, dan kan de Windows 7 pc niet printen.
    zie in de bovenstaande link.
  • Dat weet ik maar dat is niet het probleem.
    Iemand een andere oplossing?

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord