Apps & Software

kan het ook zijn dat bhet moederbord of iets anders kapot is, reactie oscar?

1 antwoord
  • +
  • 0
  • -
  Dan heeft je moederbord het begeven. Een kapot moederbord is meestal niet meer te repareren en een nieuwe, om de kapotte te vervangen is (meestal) duur. Hoe veel was de aanschafprijs, Hoe lang heb je de laptop al…….. Meestal is de aanschaf van een nieuwe goedkoper dan reparatie.
  Een belangrijke afweging bij de keuze tussen wel of niet laten repareren is dus: wat is mijn laptop nog waard? Als je de reparatiekosten afweegt tegen de aanschafprijs van een vergelijkbare laptop.
  Informeer eerst bij een reparateur, naar de (mogelijke) reparatiekosten. En maak dan je afweging…….tussen .wel of niet repareren. Bij reparatie moet je minimaal rekenen op honderd á tweehonderd euro. Voor gemiddeld 300 euro heb je bijvoorbeeld al een nieuwe laptop.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord