Apps & Software

Kan geen automatische backup makem?

1 antwoord
  • +
  • 0
  • -
  Mogelijk heb je die in een onbewuste handeling uitgeschakeld. Je hebt niet vermeld welke Windows je gebruikt Windows 7 oi 8
  Ik ga er gemakshalve maar vanuit dat je Windows 8 gebruikt. Niet?…… laat het anders effe weten…..oké dan…
  .
  Windows 8.1 heeft een handig hulpprogramma dat regelmatig een back-up maakt, zonder dat je er omkijken naar hebt. Het hulpmiddel heet 'Bestandsgeschiedenis'. Het werkt zo:
  Sluit een externe harde schijf aan op je pc/laptop.
  Open het Configuratiescherm: gebruik de sneltoets 'Windowstoets+X' en klik op Configuratiescherm.
  Klik onder 'Systeem en beveiliging' op Bestandsgeschiedenis gebruiken om back-ups van je bestanden te maken (ziet je dit niet staan, klik dan eerst rechtsboven achter 'Weergeven op' op Categorie).
  Er opent een nieuw venster. Klik op Inschakelen.
  Je kan het venster nu sluiten.
  Vergeet niet dat je, je externe harde schijf aangesloten laat op de computer, anders kan er geen back-up worden gemaakt.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord