Apps & Software

Is mijn voeding kapot?

Hallo, Ik heb sinds vanmorgen het probleem dat als ik de stekker van de stekkerdoos waar alle stekkers van de pc in zitten in het stopcontact steek de stop in de stoppenkast eruit springt. Ik heb dit geprobeerd op meerdere stopcontacten en meerdere groepen. Betekend dit nu dat mijn voeding stuk is en dat ik deze moet vervangen? Hoor graag tips hoe dit op te lossen. Groeten Paul

1 antwoord
    • +
    • 0
    • -
    Of een geval van kortsluiting, één van de stroomafnemers (apparaten) maakt kortsluiting, probeer de apparaten even afzonderlijk, werken de apparaten afzonderlijk normaal, dan is er wellicht sprake van overbelasting, door teveel stekkers in de stekkerdoos waardoor de stop doorslaat. Bij een gemiddeld huishouden is de stroomverdelingskast, van het energiebedrijf, niet berekend op teveel ( computer) apparatuur, in vergelijking tot een kantoor, bedrijf e.d. Er zijn zeer gelimiteerde grenzen aan wat een stopcontact thuis aankan.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord