abonneren
Apps & Software

Is InDownload te vertrouwen?

Ik heb pas een verlenging voor Office 365 besteld en nog geen bevestigingsmail ontvangen. Uw ervaringen?

1 antwoord
  • +
  • 0
  • -
  De site InDownload (www.in-download.nl) komt ons niet bekend voor, en we kunnen niet zeggen of deze site wel of niet betrouwbaar is. Webshops komen en gaan namelijk met regelmaat. Voor iedere webshop geldt eigenlijk dat u moet kijken of het is aangesloten bij een aantal belangrijke keurmerken, zoals het Webshop Keurmerk. Als een site is aangesloten bij zo'n keurmerk geeft dat in ieder geval wat garanties, zoals oplossingen bij problemen via een Geschillencommissie, een bepaalde betrouwbaarheid en garantie.

  Via de openbare gegevens die worden verstrekt via SIDN (www.sidn.nl) zien we dat het hoofdbedrijf achter InDownload is gevestigd in Frankrijk (www.eptimum.com). Ook dat bedrijf komt ons niet bekend voor, maar dat wil niet zeggen dat die dan ook niet betrouwbaar is.

  Het beste kunt u even contact opnemen met de support van InDownload, wellicht dat er met uw bestelling iets is misgegaan. Mocht u daar geen succes mee hebben, neem dan even contact met ons op, dan kunnen we kijken of we voor u iets kunnen betekenen.

Beantwoord deze vraag