Apps & Software

iPhone 6 geheugen klopt TOTAAL niet, hoe los ik dit op?

Mijn iPhone 6 16 GB geeft sinds een paar dagen aan dat er weinig geheugen over is. Sinds vandaag heb ik zelfs niet meer genoeg geheugen om WhatsAppjes te openen, snapfilmpjes te maken, noem maar op. Dus ik besloot om van alles te verwijderen. Ik heb echt ontzettend veel weggegooid wat ik eigenlijk wilde houden, maar het heeft totaal niet geholpen. 0 bytes available blijft staan. Dus ik ging naar beheer opslag om te kijken waar het hem in zat. Ik heb toen alle apps bij elkaar opgeteld en kwam tot een totaal geheugen van 4,886 GB. Dit klopt dus totaal niet! Ik baal als een stekker, want heel veel apps en foto's zijn weg, en m'n geheugen geeft nog steeds aan dat er 0 bytes available zijn. Ik kan amper nog iets met mijn iPhone. Wat kan ik hieraan doen?

2 antwoorden
  • +
  • 0
  • -
  Waarom doe je geen reset? Dan schoon je alles in een keer op en raak je geen apps kwijt.
  • +
  • 0
  • -
  Wist jij dat je iPhone, iPad of iPod touch naast apps ook allerlei technische bestanden bevat? Een flink aantal hiervan zijn helemaal niet noodzakelijk en kan je dus prima verwijderen. Hierdoor hou je meer ruimte over voor apps, foto's en andere data. In deze handleiding leggen we je uit hoe je je iPhone, iPad of iPod touch kunt opschonen door cookies en tijdelijke bestanden te verwijderen.


  http://computertotaal.nl/apple/handleiding-schoon-je-iphone-ipad-of-ipod-touch-op-door-cookies-en-tijdelijke-bestanden-te-verwijderen-53637

Beantwoord deze vraag